Pagines

divendres, 6 d’agost del 2010

Portoroz i Salines

El dia començava amb la presentació dels PowerPoints que havíem realitzat sobre el País Valencià i els llocs més bonics del territori. Tot anà rodaet presentació rere presentació i després calia preparar-se per al viatge a la platja de Portoroz -bé, això de platja és discutible perquè l'arena estava separada de la mar pel passeig, quina cosa més estranya...- L'aigüeta, com acostumen ací, fresqueta però meeeel!

Presentació de matí Vicent A.


Portoroz i Lituania's people.
Després de dinar, ens portaren a les Salines guiats per un biòleg que ens explicava com funcionava la salina mentre caminàvem pels voltants del paratge. Un lloc molt bonic tot i que es va veure truncat per la pluja que caigué. De fet, ens n'anàrem d'allí xopaets, xopaets.

Però no penseu que això va fer que no tinguerem forces de més, que va! En arribar, entràrem directes a la cuina a preparar el soparot que podeu veure a les fotos. Mare meua, i pensàvem que ens quedàvem curts... Soparot amb el xupito de casalla per fer fam, sangrieta feta pels grups de l'intercanvi, mistela i Cerol. Com va acabar la nit? Millor us ho imagineu.


Més salines amb xocolate de sal inclòs.



2 comentaris:

  1. I am not sure where you're getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for great info I was looking for this information for my mission.
    My site > http://burbankca.gov/redirect.aspx?url=http://www.yoursite.com

    ResponElimina